top of page
Dkiekko_edited.png
  • Writer's pictureD-Kiekko

Päävalmentaja Jari Tapper väistyy kauden jälkeen tehtävistään -tilalle Kimmo Luukkola!

1. Kerro vähän itsestäsi ja miten päädyit D-Kiekon uudeksi päävalmentajaksi?


- Opiskelin AMK:ssa Vierumäen kampuksella, kun huomasin saavani jääkiekon valmentamisesta samoja ”kiksejä”, mitä itse pelatessani. Joten valmentajana jatkaminen oman intohimon kohteessa eli jääkiekossa oli hyvin luonteva valinta. Olen jo pitkään halunnut kehittää itseäni jatkuvasti, että pystyn auttamaan urheilijoita kehittymisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa. Kaipasin lisää haasteita valmentajana toimintaympäristössäni ja monesta eri mahdollisuudesta lopullinen valintani oli D-Kiekko. Jarin siirtyminen avasi itselle optimaalisen haasteen, jota etsin. Koen, että kertynyt tietoni ja taitoni jääkiekkovalmentajana kohtaavat hyvin kyseisen mahdollisuuden kanssa.


2. Millainen valmentaja on Kimmo Luukkola?


- Olen hyvin urheilijakeskeinen ja tavoitteellinen valmentaja. Uskon päivittäiseen laadukkaaseen tekemiseen ja luotan vahvasti yhtenäisen joukkueen voimaan. Omassa valmentajafilosofiassani valmentajan pitää pystyä vaatimaan ensin itseltään jotain, ennen kuin voi vaatia muilta. Tiedostan myös urheilijoiden psyykkisen puolen tärkeyden jääkiekossa niin fyysisen kuin lajitaidollisen osa-alueiden lisäksi.

3. Mitä tavoitteita sinulla on ensi kauteen?


- Omana tavoitteenani on tuoda laadukasta valmennusta pelaajien arkeen ja huolehtia parhaani mukaan pelaajien optimaalisesta suorituskyvystä. Muut tavoitteet haluan asettaa yhdessä joukkueen kanssa.


4. Millaisen D-Kiekon haluaisit nähdä kaudella 2022-2023?


- Nykypäivän jääkiekon ominaisuuksia ja vaatimuksia vastaavan joukkueen. Haluan nähdä väkevän, tavoitteellisen, kilpailukykyisen ja yhtenäisen D-Kiekon.379 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

D-Kiekko luopuu tulevan kauden paikastaan Suomi-sarjassa-Jääkiekkoliitto tiedotti asiasta perjantaina!! Päätös sarjapaikasta luopumiselle oli todella vaikea. Seuratoiminnan lakkauttamisen syitä ovat p

bottom of page