top of page
Dkiekko_edited.png
  • Writer's pictureD-Kiekko

Kolme isoa kiinnitystä

D-Kiekon runko kaudelle 2021-2022 alkaa hahmottumaan. Nyt sopimuksia on kasassa 12 (maalivahti, 2 puolustajaa & 9 hyökkääjää).


D-Kiekko kiinnitti tärkeitä sopimuksia jokaiselle pelipaikalle.


Maalinsuulla jatkaa D-Kiekon luottomaalivahti Manu Lähteenmäki. Lähteenmäki aloittaa viidennen kautensa punanutussa odottavin mielin: "D-Kiekosta on tullut itselleni rakas seura ja arvostan seuraa ympäröivää tiivistä yhteisöä. Suomi-sarja tarjoaa maalivahdille hyviä haasteita ja Jyväskylässä on hyvät puitteet harjoittelulle. Tavoitteena minulla on edelleen seuraava steppi uralla ja D-Kiekossa sekä joukkueella että itselläni menestyskäyrä on ollut nouseva. Siksi "D" on juuri se joukkue, missä haluan hakea seuraavaa vaihdetta urallani."


Puolustukseen sopimuksen solmi nuori kiekollinen puolustaja Luukas Kallioinen. Viime kauden Kallioinen vietti Jypin A-nuorissa. "Luke" nähtiin D-Kiekon paidassa myös kaudella 2019-2020. "Luke omaa hyvän liikkeen sekä kiekolliset taidot. Kova halu kehittyä ja ottaa seuraava askel ylöspäin miesten peleissä, kommentoi päävalmentaja Jari Tapper.


Hyökkäyksessä jatkaa kokenut Jussi Viitanen. Viitanen tuo tärkeää osaamista D-Kiekon hyökkäyspeliin. "Erittäin hienoa, että Jussi päätti vielä jatkaa. Jussi tuo joukkueeseen kokemusta ja tehoja. Tärkeä palanen myös ylivoimapelaamiseen", kommentoi päävalmentaja Tapper.509 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page